Svetovanje

Prav vsak od nas je na tem svetu zato, da je srečen! Čisto zares. Nič hudega ni, če kdaj pademo, če se nas kdaj polotijo dvomi, skrbi ali strahovi. Se pač poberemo in gremo naprej. Bogatejši, bolj izkušeni. Naše počutje bo ostalo pretežno radostno. Kadar pa senčne misli ostajajo dolgo prisotne, je prav, da ukrepamo. Škoda bi bilo vsake ure, vsakega dneva te enkratne in neponovljive izkušnje, ki ji pravimo življenje.

Kako nam Djotiš pri tem pomaga?

Staro vedsko orodje s svojo simboliko kaže, kakšna je naša naravnanost. Smo morda zaletavi ali preveč oklevamo? Naivni ali premišljeni? Naravnani nase ali na druge ljudi?  Katerega strahu se moramo znebiti? Kaj nas zadržuje, da ne izkoristimo svojih potencialov in uresničimo svojih sanj?

Djotiš nam pokaže tudi, s kakšno vibracijo smo se rodili in v kakšnem obdobju trenutno živimo. Katera področja življenja pritegujejo našo pozornost? Kdaj so bile in bodo naše pomembne prelomnice? Je/bo v ospredju kariera, partnerstvo, starševstvo ali kaj drugega?  Kakšnim nevšečnostim naj se  izognemo?

Življenje nam ni v naprej usojeno, temveč svojo pot kreiramo sami. Zato Djotiš ni orodje za napovedovanje prihodnosti, zagotovo pa osvetli našo smer. Tako se lahko na prihajajoče obdobje pripravimo in polno živimo.

Toplo vabljeni na svetovanje, kjer boste spoznali tudi kako življenje deluje in zakaj se nam dogaja to, kar se. Za prijavo izpolnite obrazec ali pokličite po telefonu 041 319 033. Lahko se dogovorimo tudi za Skype srečanje 🙂
Objem!

Svetovanje 90 minSvetovanje 120 min

Strinjam se, da bodo moji podatki uporabljeni za prejemanje elektronskih sporočil

Cena prvega obiska:

  • Svetovanje 90 min: 120 Eur
  • Svetovanje 120 min: 150 Eur

Vsak naslednji obisk: 60 Eur.