Kaj je djotiš?

Verjetno ste med tistimi, ki poznate Djotiš kot vedsko astrologijo, in imate prav. Vendar je Djotiš mnogo več. Je koncept, je filozofija in psihologija. Djotiš je način življenja, ki temelji na univerzalnih zakonitostih vesolja. Uči nas, kako polno užiti izkušnjo tega življenja, ki si ga ustvarjamo sami.

Djotiš izhaja iz vedske civilizacije. Več tisoč let stara orodja in znanja temeljijo na poznavanju astronomije. Z neskončnim opazovanjem in natančnimi izračuni so vedski rišiji planetom pripisali simbolni pomen.

V natalni karti je sedem planetov in dve matematični točki razporejenih tako, kot so bili na nebu v času našega rojstva. Planeti poosebljajo naše značilnosti in kažejo, kaj smo s seboj prinesli na ta svet in s kakšno vibracijo smo se rodili. Postavitev in kombinacije kažejo, kje nam življenje gladko teče in na katerih točkah se zatika. Iz natalne karte tudi razberemo, s kakšno energijo je prežeta naša sedanjost, saj Djotiš življenje deli na različno dolga obdobja, v katerem prevladuje energija enega izmed planetov. Pri odločitvah in odgovorih na današnje življenje je pomembna tudi trenutna situacija na nebu.

Ko imamo ta vedenja in poznamo univerzalne zakone življenja, lahko v vsakem trenutku poskrbimo za lepšo prihodnost. Preteklosti ne moremo več spremeniti, lahko pa ustvarimo boljšo in lepšo prihodnost. Ta je namreč odvisna samo in izključno od nas.

Vabljeni na individualno svetovanje.